Yhteisillalliset Suomen taivaan alla

Vuonna 2017 Suomi täyttää sata vuotta. Juhavuoden teema on YHDESSÄ. Sen kunniaksi Illallinen taivaan alla on mukana ELO Säätiön Syödään yhdessä tempauksessa ja Illalliset Suomen taivaan alla leviävät kaikkialle Suomeen sekä Suomen kunniaksi ulkomaille.

Suurillalliset

Ensimmäiseksi illallistetaan Pohjoisesplanadilla Helsinki-päivän kunniaksi Kesäkuussa 12.06. Paikkavaraus avautuu sunnuntaina 14.05. klo 21.00. tällä sivulla.

Kesän aikana suurillallisia järjestetään eri ajankohtina vähintään kymmenessä Suomen kaupungissa. Mukaan menoon ovat ilmoittautuneet jo Tampere, Turku, Jyväskylä, ja Espoo.

Lauantaina 28.06.2017 26.8.2017 vietetään Sata päivää ennen sataa-juhlaa ja sen kunniaksi Yhteismaa ry kattaa entistä pidemmän pöydän Helsingin Pohjoisesplanadille. Yhteinen pöytä ja jatkuu Mannerheimintieltä aina presidentin linnalle. Paikkavaraus avautuu sunnuntaina 18.06. klo 21.00. tällä sivulla.

Samana viikonloppua 25.-27.8. katetaan Finnish Your Dinner -suurillallisia suomalaisten edustustojen ja muiden toimesta ulkomaille ulkomailla. Mukana menossa ovat  jo Pietari, Singapore, Tallinna, Washington DC, Tukholma ja Abuja.

Illalliset kaikkialla

Illallinen Helsingin taivaan alla – KAIKKIALLA leviää juhlavuoden kunniaksi nyt kaikkialle Suomeen ja ulkomailla asuvien suomalaisten toimesta myös ulkomaille. Päiviksi on valittu samainen viikonloppu 25.-27.08.2017. Silloin kuka tahansa voi rakentaa oman kutsuvierasillallisen minne tahansa yhteiseen kaupunkitilaan tai omaan kotiinsa ja tarjota paikkoja tuntemattomille sivuston kautta.

Avaamme sunnuntaina 18.06. klo 21.00. tällä sivulla myös kartan jolle oman illallisensa voi ilmoittaa.

Tehdään tämä yhdessä

Opi lisää vuoden 2017 Illallinen taivaan alla -tapahtumista seuraamalla tätä sivua ja Facebook -sivuamme. Tervetuloa mukaan!

Tapahtumat järjestää Yhteismaa ry yhteistyössä eri kaupunkien, ulkoministeriön ja kaikkien osallistujien kanssa. Mukana menossa myös ELO-säätiö ja Suomi 100.

Mikäli olet kiinnostunut järjestämään suurillallisen omassa kaupungissasi, ota yhteyttä!

Lisätietoja:

Tanja Jänicke
tanja@yhteismaa.fi
p. 050 3820333