Illallinen Suomen taivaan alla – Tapiolassa

 

Tervetuloa nauttimaan ihanasta kaupungistamme ja juhlistamaan Suomi 100 -juhlavuotta yhteiselle piknik-illalliselle Tapiolan torialueelle lauantaina 26.8.2017 klo 18.00 alkaen.

Olemme rakentaneet telttakatoksen alle pitkiä illallispöytiä ja koristaneet ne valkoisin liinoin. Illan tullen sytytämme puutarhavalot tunnelmalliseen juhlatelttaan. Nautitaan yhdessä tunnelmasta, keskusaltaan maisemista ja musiikista. Kutsu mukaan ystäväsi ja pakkaa koriin ruoat, juomat sekä astiat. Syödään yhdessä Tapiolan taivaan alla!

Voitte varata omat ja seurueenne pöytäpaikat 6.8 klo 21.00 alkaen tältä sivulta. Paikat ovat maksuttomia ja niitä on saatavilla korkeintaan 6 kappaletta varausta kohden. Varaa paikkasi heti paikkojen tullessa jakoon, sillä ne loppuvat nopeasti!

Tapahtuman tarjoavat Espoon kulttuurikeskus, Tapiola Toimii ry sekä Yhteismaa ry.

 

Tehdään tämä yhdessä!

Opi lisää vuoden 2017 Finnish Tour Dinner -tapahtumista seuraamalla tätä sivua ja Facebook -sivuamme. Liity myös Facebook -tapahtumaamme. Tervetuloa mukaan!

Paikkavaraus aukeaa 6.8.2017 klo 21 TÄÄLLÄ

 

ETIKETTI

Saapuminen illalliselle

Illallisaika on 18-21.

Saavuttehan paikalle yhdessä seuralaistenne kanssa klo 18.30 mennessä. Tämän jälkeen lunastamattomat pöytäpaikat luovutetaan yllätysvieraille. Saapuminen torialueelle tapahtuu esimerkiksi Tapionaukion kautta. Tapiolan torialue sijaitsee Aarne Ervin aukiolla, Tapionaukio 4.

Varauksen yhteydessä sähköpostitse saamanne varauslipuke toimii teidän ja seurueenne tositteena pöytävarauksestanne. Pitäkää se saatavilla puhelimessanne tai tulostakaa se paperille ja tuokaa mukananne. Tarkastamme tositteet tarvittaessa.

Ethän jätä varaamiasi paikkoja käyttämättä. Tarvittaessa varauksen voi perua varausvahvistuksessa olevan linkin kautta.

Istumajärjestys

Ensimmäiset vieraista istuvat pöydän keskelle, seuraavat vieraista istahtavat heti heidän viereensä. Täytättehän paikat ilman rakoja ja saapumisjärjestyksessä, jotta kaikki illallistajat mahtuvat pöytään. Jokainen pöydistä on kuudelle illallistajalle, ja paikat tulee täyttää sen mukaisesti. Mikäli seurueestanne joku saapuu myöhässä, varaattehan tilaa hänelle muun seurueenne välistä.

Liikennöinti

Tapiolaan saavut helposti niin omalla autolla kuin julkisilla liikennevälineilläkin, unohtamatta jalankulkua ja pyöräilyä.

Pukeutuminen

Pukukoodia ei ole, mutta juhlava pukeutuminen on aina iloksi silmälle. Ulkoilmatilaisuuksiin on hyvä varata myös jotain lämmintä. Pöydät ovat tunnelmallisesti valaistun telttakatoksen alla, joten sadevarustus ei ole pakollinen.

Ruoka ja juoma

Pakatkaa mukaan ruuat, juomat ja astiat. Voitte valmistaa mukaan omat herkkunne tai nauttia paikan päällä olevien Street Food Carnival -katuruokarekkojen antimista.

Siisteys ja puuterointi

Vieraiden oletetaan vastaavan siisteydestä Illallisen hengen mukaisesti ja vievän roskat niille varattuihin roska-astioihin alueella ja mahdolliset tähteet kotiin. Heikkovoimaisempia korinkantajia varten olemme varanneet roska-astiat uloskäynnin yhteyteen. Illallisvieraat voivat käyttää Espoon kulttuurikeskuksen WC-tiloja.

Yllätysvieraat ja turvallisuus

Yllätysvieraat ovat tervetulleita illalliselle, mikäli toimitte heidän isäntinään ja teette heille tilaa omalla varausalueellanne. Pöytien ollessa täynnä, voi ilman varausta nauttia tunnelmasta piknik-vilteillä. Tapahtuman turvallisuudesta huolehtivat järjestyksenvalvojat.