Illallinen Suomen taivaan alla – Tampereella

Suomi 100 Suurillallinen

Illallinen Suomen taivaan alla houkuttelee ihmiset syömään yhteisten ruokapöytien ääreen 100-vuotiaan Suomen kunniaksi. Rakennamme kaupunkilaisille yhteisiä pitkiä illallispöytiä niin eri kaupunkeihin Suomessa kuin ulkomailla ja koristamme ne valkoisin liinoin. Kutsu mukaan ystäväsi ja pakkaa koriin ruoat, juomat ja astiat. Syödään yhdessä Suomen taivaan alla!

Mukana menossa Suomessa jo Helsinki, Espoo, Turku, Hyvinkää, Tampere ja Lahti sekä ulkomailla Washington, D.C, Tallinna, Buenos Aires, Addis Abeba, Jakarta ja Kuala Lumpur.

 

Illallinen taivaan alla Tampereella 26.8.2017

Tervetuloa nauttimaan ihanasta kaupungistamme ja juhlistamaan Suomi 100 -juhlavuotta yhteiselle piknik-illalliselle Kuninkaankadulle 26.8 2017 joko kello 16 tai kello 19 kattaukseen.

Olemme rakentaneet kaupunkilaisille yhteisen pitkän illallispöydän ja koristaneet sen valkoisin liinoin. Kutsu mukaan ystäväsi ja pakkaa koriin ruoat, juomat sekä astiat. Syödään yhdessä Suomen taivaan alla!

Voitte varata omat ja seurueenne pöytäpaikat 8.8. klo 21.00 alkaen tältä sivulta. Paikat ovat maksuttomia ja niitä on saatavilla korkeintaan 6 kappaletta varausta kohden. Varaa paikkasi heti paikkojen tullessa jakoon, sillä ne loppuvat nopeasti!

Tapahtuman järjestää Tampere Tunnetuksi ry sekä Yhteismaa ry.

Tehdään tämä yhdessä!

Opi lisää vuoden 2017 Finnish Your Dinner / Ilallinen taivaan alla -tapahtumista seuraamalla tätä sivua ja Facebook -sivuamme. Liity myös Facebook -tapahtumaamme. Tervetuloa mukaan!

 

Paikkavaraus aukeaa 8.8.2017 klo 21   TÄÄLLÄ

 

 

ETIKETTI

Saapuminen illalliselle

Illallisaika on kattaukselle 1 kello 16-18:30 ja kattaukselle 2 kello 19-22.

Saavuttehan paikalle yhdessä seuralaistenne kanssa puoli tuntia ennen kattaustanne. Tämän jälkeen lunastamattomat pöytäpaikat luovutetaan yllätysvieraille. Saapuminen Kuninkaankadulle tapahtuu Satakunnankadun tai Hämeenkadun puoleisesta päästä.

Varauksen yhteydessä sähköpostitse saamanne varauslipuke toimii teidän ja seurueenne tositteena pöytävarauksestanne. Pitäkää se saatavilla puhelimessanne tai tulostakaa se paperille ja tuokaa mukananne. Tarkastamme tositteet tarvittaessa.

Ethän jätä varaamiasi paikkoja käyttämättä. Tarvittaessa varauksen voi perua varausvahvistuksessa olevan linkin kautta

Istumajärjestys

Ensimmäiset vieraista istuvat pöydän keskelle, seuraavat vieraista istahtavat heti heidän viereensä. Täytättehän paikat ilman rakoja ja saapumisjärjestyksessä, jotta kaikki illallistajat mahtuvat pöytään. Jokainen pöydistä on kuudelle illallistajalle, ja paikat tulee täyttää sen mukaisesti. Mikäli seurueestanne joku saapuu myöhässä, varaattehan tilaa hänelle muun seurueenne välistä.

Liikennöinti

Illallisalueena toimii kävelykatu. Suosittelemme saapumista paikalle jalan, polkupyörällä tai julkisilla kulkuvälineillä. Lähistöltä löytyy myös parkkitaloja.

Pukeutuminen

Pukukoodia ei ole, mutta juhlava pukeutuminen on aina iloksi silmälle. Ulkoilmatilaisuuksiin on hyvä varata myös jotain lämmintä. Pöytiä ei ole suojattu sateelta, siten oma sadesuoja voi pelastaa iltanne pienen kuuron sattuessa.

Siisteys ja puuterointi

Vieraiden oletetaan vastaavan siisteydestä Illallisen hengen mukaisesti ja vievän roskat ja rääppeet kotiin tai roskiksiin. Heikkovoimaisempia korinkantajia varten olemme varanneet roska-astioita.

Nenänne voitte tarvittaessa puuteroida paikalle tuoduissa siirtokloseteissa.

Yllätysvieraat ja turvallisuus

Ovat tervetulleita illalliselle – mikäli toimitte heidän isäntinään ja teette heille tilaa omalla varausalueellanne. Odottamattomat vieraat voitte ohjata kohteliaasti matkoihinsa.