Illallinen Suomen taivaan alla – Leppävaarassa

 

Tervetuloa nauttimaan ihanasta kaupungistamme ja juhlistamaan Suomi 100 -juhlavuotta yhteiselle piknik-illalliselle Leppävaaraan Soittoniekanaukiolle lauantaina 26.8.2017 klo 18.00 alkaen.

Olemme rakentaneet telttakatoksen alle pitkiä illallispöytiä ja koristaneet ne valkoisin liinoin. Illan tullen sytytämme puutarhavalot tunnelmalliseen juhlatelttaan. Kutsu mukaan ystäväsi ja pakkaa koriin ruoat, juomat sekä astiat. Nautitaan toistemme seurasta ja leppoisasta musiikista. Syödään yhdessä Leppävaaran taivaan alla!

Voitte varata omat ja seurueenne pöytäpaikat 6.8. klo 21.00 alkaen tältä sivulta. Paikat ovat maksuttomia ja niitä on saatavilla korkeintaan 6 kappaletta varausta kohden. Varaa paikkasi heti paikkojen tullessa jakoon, sillä ne loppuvat nopeasti!

Tapahtuman tarjoavat Sellosali, Kauppakeskus Sello sekä Yhteismaa ry.

 

Tehdään tämä yhdessä!

Opi lisää vuoden 2017 Finnish Tour Dinner -tapahtumista seuraamalla tätä sivua ja Facebook -sivuamme. Liity myös Facebook -tapahtumaamme. Tervetuloa mukaan!

 

Paikkavaraus aukeaa 6.8.2017 klo 21 TÄÄLTÄ

 

ETIKETTI

Saapuminen illalliselle

Illallisaika on 18-21.

Saavuttehan paikalle yhdessä seuralaistenne kanssa klo 18.30 mennessä. Tämän jälkeen lunastamattomat pöytäpaikat luovutetaan seuraaville halukkaille illastajille. Saapuminen Soittoniekanaukiolle tapahtuu Leppävaarankadulta, Ratsukadulta ja Viaporintorin kautta.

Varauksen yhteydessä sähköpostitse saamanne varauslipuke toimii teidän ja seurueenne tositteena pöytävarauksestanne. Pitäkää se saatavilla puhelimessanne tai tulostakaa se paperille ja tuokaa mukananne. Tarkastamme tositteet tarvittaessa.

Ethän jätä varaamiasi paikkoja käyttämättä. Tarvittaessa varauksen voi perua varausvahvistuksessa olevan linkin kautta

Istumajärjestys

Illallisvieraat otetaan vastaan Soittoniekanaukiolla, heidän ilmoittautumisensa tarkistetaan ja heidät ohjataan saapumisjärjestyksessä pöytiin, jotka ovat neljässä pitkässä rivissä. Mikäli seurueestanne joku saapuu myöhässä, varaattehan tilaa hänelle muun seurueenne välistä.

Liikennöinti

Illallisalue on suljettu ajoneuvoliikenteeltä. Suosittelemme saapumista paikalle jalan, polkupyörällä tai julkisilla kulkuvälineillä.

Pukeutuminen

Pukukoodia ei ole, mutta juhlava pukeutuminen on aina iloksi silmälle. Ulkoilmatilaisuuksiin on hyvä varata myös jotain lämmintä. Pöydät ovat tunnelmallisesti valaistun telttakatoksen alla, joten sadevarustus ei ole pakollinen.

Siisteys ja puuterointi

Vieraiden oletetaan vastaavan tapahtuman siisteydestä Illallisen hengen mukaisesti ja vievän roskat tapahtuman päätteeksi niille varattuihin roska-astioihin alueella ja mahdolliset tähteet kotiin. Vieraiden käytössä ovat Sellosalin WC-tilat, joihin kuljetaan Sellosalin sisäänkäynnin ja aulan kautta. Käytössä on myös Sellosalin inva-WC.

Yllätysvieraat ja turvallisuus

Yllätysvieraat ovat tervetulleita illalliselle, mikäli toimitte heidän isäntinään ja teette heille tilaa omalla varausalueellanne. Tapahtuman turvallisuudesta huolehtivat Securitaksen vartijat ja Sellosalin vahtimestarit.