Illallinen Suomen taivaan alla – Hyvinkäällä

Suomi 100 Suurillallinen

Illallinen Suomen taivaan alla houkuttelee ihmiset syömään yhteisten ruokapöytien ääreen 100-vuotiaan Suomen kunniaksi. Rakennamme kaupunkilaisille yhteisiä pitkiä illallispöytiä niin eri kaupunkeihin Suomessa kuin ulkomailla ja koristamme ne valkoisin liinoin. Kutsu mukaan ystäväsi ja pakkaa koriin ruoat, juomat ja astiat. Syödään yhdessä Suomen taivaan alla!

Mukana menossa Suomessa jo Helsinki, Espoo, Turku, Hyvinkää, Tampere ja Lahti sekä ulkomailla Washington, D.C, Tallinna, Buenos Aires, Addis Abeba, Jakarta ja Kuala Lumpur.

 

Illallinen taivaan alla Hyvinkäällä 26.8.2017

Tervetuloa nauttimaan ihanasta kaupungistamme ja juhlistamaan Suomi 100 ja Hyvinkää 100 –juhlavuosia yhteiselle piknik-illalliselle Hyvinkään kauppatorille 26.8.2017 klo 14 alkaen.

Olemme rakentaneet kaupunkilaisille yhteisen pitkän 2000 hengen illallispöydän ja koristaneet sen valkoisin liinoin. Kutsu mukaan ystäväsi ja pakkaa koriin ruoat, juomat sekä astiat. Syödään yhdessä Suomen taivaan alla!

Voitte varata omat ja seurueenne pöytäpaikat 8.8. klo 21.00 alkaen tältä sivulta. Paikat ovat maksuttomia ja niitä on saatavilla korkeintaan 8 kappaletta varausta kohden.  Tarjolla on kaksi kattausta: klo 14–16 ja klo 16–18. Varaa paikkasi heti paikkojen tullessa jakoon, sillä ne loppuvat nopeasti!

Tapahtuman järjestää Hyvinkään kaupunki sekä Yhteismaa ry.

Tehdään tämä yhdessä!

Opi lisää vuoden 2017 Finnish Your Dinner / Illallinen Suomen taivaan alla -tapahtumista seuraamalla tätä sivua ja Facebook -sivuamme. Liity myös Facebook -tapahtumaamme. Tervetuloa mukaan!

 

Paikkavaraus aukeaa 8.8.2017 klo 21 TÄÄLLÄ

 

ETIKETTI

Saapuminen illalliselle

Illallisaika on joko klo 14–16 tai klo 16–18.

Saavuttehan paikalle yhdessä seuralaistenne kanssa puolen tunnin sisällä varausajan alkamisesta. Tämän jälkeen lunastamattomat pöytäpaikat luovutetaan yllätysvieraille.

Varauksen yhteydessä sähköpostitse saamanne varauslipuke toimii teidän ja seurueenne tositteena pöytävarauksestanne. Pitäkää se saatavilla puhelimessanne tai tulostakaa se paperille ja tuokaa mukananne. Tarkastamme tositteet tarvittaessa.

Ethän jätä varaamiasi paikkoja käyttämättä. Tarvittaessa varauksen voi perua varausvahvistuksessa olevan linkin kautta

Istumajärjestys

Ensimmäiset vieraista istuvat pöydän keskelle, seuraavat vieraista istahtavat heti heidän viereensä. Täytättehän paikat ilman rakoja ja saapumisjärjestyksessä, jotta kaikki illallistajat mahtuvat pöytään. Jokainen pöydistä on kahdeksalle illallistajalle, ja paikat tulee täyttää sen mukaisesti. Mikäli seurueestanne joku saapuu myöhässä, varaattehan tilaa hänelle muun seurueenne välistä.

Liikennöinti

Illallisalue on suljettu ajoneuvoliikenteeltä. Siten suosittelemme saapumista paikalle jalan, polkupyörällä tai julkisilla kulkuvälineillä.

Pukeutuminen

Pukukoodia ei ole, mutta juhlava pukeutuminen on aina iloksi silmälle. Ulkoilmatilaisuuksiin on hyvä varata myös jotain lämmintä. Pöytiä ei ole suojattu sateelta, siten oma sadesuoja voi pelastaa iltanne pienen kuuron sattuessa.

Siisteys ja puuterointi

Vieraiden oletetaan vastaavan siisteydestä Illallisen hengen mukaisesti ja vievän roskat ja rääppeet kotiin tai roskiksiin. Heikkovoimaisempia korinkantajia varten olemme varanneet roska-astiat kummankin uloskäynnin yhteyteen.

Nenänne voitte tarvittaessa puuteroida läheisessä kauppakeskus Willassa.

Yllätysvieraat ja turvallisuus

Ovat tervetulleita illalliselle – mikäli toimitte heidän isäntinään ja teette heille tilaa omalla varausalueellanne. Odottamattomat vieraat voitte ohjata kohteliaasti matkoihinsa.