Illallinen Suomen taivaan alla – Hyvinkäällä

Illallinen Suomen taivaan alla houkuttelee kaupunkilaiset syömään yhdessä yhteisten ruokapöytien ääreen. Rakennamme kaupunkilaisille pitkiä illallispöytiä niin eri kaupunkeihin Suomessa kuin ulkomailla ja koristamme ne valkoisin liinoin.

Kutsu mukaan ystäväsi ja pakkaa koriin ruoat, juomat ja astiat. Syödään yhdessä Suomen taivaan alla!

Yhteisiä suurillallisia järjestetään eri kaupungeissa pitkin kesää 2019. Mukana menossa jo Helsinki ja Hyvinkää.

PS: Kaikille yhteistä Illallinen taivaan alla -KAIKKIALLA tapahtumaa vietetään puolestaan elokuussa 08.8. ihan missä tahansa Suomessa. Silloin voit kattaa oman illallisesi minne tahansa kaupungin yhteiseen tilaan ja kutsua mukaan ystäväsi sekä naapurisi. Lue lisää täältä.

 

 

Illallinen taivaan alla viettää piknikkiä Hyvinkäällä vappuna 1.5.2019.

Tervetuloa nauttimaan ihanasta kaupungistamme ja juhlistamaan vappua yhteiselle piknikille Hyvinkään Willantorille 1.5. kello 10 alkaen. Tarjolla on kaksi kattausta, ensimmäinen kello 10–11.45 ja toinen kello 12–13.45.

Olemme rakentaneet kaupunkilaisille yhteisen pitkän piknikpöydän ja koristaneet sen valkoisin liinoin. Kutsu mukaan ystäväsi ja pakkaa koriin ruoat, juomat sekä astiat. Syödään yhdessä Suomen taivaan alla!

Voitte varata omat ja seurueenne pöytäpaikat 15.4.2019 klo 21.00 alkaen tältä sivulta. Paikat ovat maksuttomia ja niitä on saatavilla korkeintaan 8 kappaletta varausta kohden. Varaa paikkasi heti paikkojen tullessa jakoon, sillä ne loppuvat nopeasti!

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Hyvinkään kaupunki, kauppakeskus Willa sekä Yhteismaa ry.

Tehdään tämä yhdessä!

Opi lisää vuoden 2018 Illallinen Suomen taivaan alla -tapahtumista seuraamalla tätä sivua ja Facebook -sivuamme. Liity myös Facebook -tapahtumaamme. Tervetuloa mukaan!

Tehdään tämä yhdessä!

 

Paikkavaraus aukeaa 15.04.2019 klo 21 TÄÄLLÄ

 

PIKNIKIN ETIKETTI

Saapuminen piknikille

Piknikaika on joko kello 10–11.45 tai kello 12–13.45.

Saavuttehan paikalle yhdessä seuralaistenne kanssa puolen tunnin sisällä varausajan alkamisesta. Tämän jälkeen lunastamattomat pöytäpaikat luovutetaan yllätysvieraille.

Varauksen yhteydessä sähköpostitse saamanne varauslipuke toimii teidän ja seurueenne tositteena pöytävarauksestanne. Pitäkää se saatavilla puhelimessanne tai tulostakaa se paperille ja tuokaa mukananne. Tarkastamme tositteet tarvittaessa.

Ettehän jätä varaamianne paikkoja käyttämättä. Tarvittaessa varauksen voi perua varausvahvistuksessa olevan linkin kautta

Istumajärjestys

Ensimmäiset vieraista istuvat pöydän keskelle, seuraavat vieraista istahtavat heti heidän viereensä. Täytättehän paikat ilman rakoja ja saapumisjärjestyksessä, jotta kaikki mahtuvat pöytään. Jokainen pöydistä on kahdeksalle ja paikat tulee täyttää sen mukaisesti. Mikäli seurueestanne joku saapuu myöhässä, varaattehan tilaa hänelle muun seurueenne välistä.

Liikennöinti

Piknikalue on suljettu ajoneuvoliikenteeltä. Siten suosittelemme saapumista paikalle jalan, polkupyörällä tai julkisilla kulkuvälineillä.

Pukeutuminen

Pukukoodia ei ole, mutta juhlava pukeutuminen on aina iloksi silmälle. Ulkoilmatilaisuuksiin on hyvä varata myös jotain lämmintä. Pöytiä ei ole suojattu sateelta, siten oma sadesuoja voi pelastaa iltanne pienen kuuron sattuessa.

Siisteys ja puuterointi

Vieraiden oletetaan vastaavan siisteydestä piknikin hengen mukaisesti ja vievän roskat ja rääppeet kotiin tai roskiksiin. Heikkovoimaisempia korinkantajia varten olemme varanneet roska-astiat piknikin yhteyteen.

Yllätysvieraat

Ovat tervetulleita illalliselle – mikäli toimitte heidän isäntinään ja teette heille tilaa omalla varausalueellanne. Odottamattomat vieraat voitte ohjata kohteliaasti matkoihinsa.

Turvallisuus

Tapahtuma-alueella on järjestyksenvalvonta.