Illallinen Suomen taivaan alla – Helsingissä

Suomi 100 Suurillallinen

Illallinen Suomen taivaan alla houkuttelee ihmiset syömään yhteisten ruokapöytien ääreen 100-vuotiaan Suomen kunniaksi. Rakennamme kaupunkilaisille yhteisiä pitkiä illallispöytiä niin eri kaupunkeihin Suomessa kuin ulkomailla ja koristamme ne valkoisin liinoin. Kutsu mukaan ystäväsi ja pakkaa koriin ruoat, juomat ja astiat. Syödään yhdessä Suomen taivaan alla!

Mukana menossa Suomessa jo Helsinki, Espoo, Turku, Tampere ja Lahti sekä ulkomailla Washington, D.C, Pietari, Tallinna, Bienos Aires, Addis Abeba, Jakarta ja Kuala Lumpur.

 

Suurillallinen sata päivää ennen sataa 26.08.2017

Tervetuloa nauttimaan ihanasta Suomestamme yhteiselle piknik-illalliselle Pohjoisesplanadille lauantaina 26.08.2017 klo 19 alkaen.

Voitte varata omat ja seurueenne pöytäpaikat 20.08. klo 21.00 lähtien tältä sivulta. Varatkaa paikanne heti paikkojen tullessa jakoon, sillä ne loppuvat nopeasti!

Tapahtuman järjestää Yhteismaa ry ja se on osa Suomi 100 -ohjelmaa.

 

Tehdään tämä yhdessä!

Lisäpaikkojen varaus aukeaa 20.8.2017 klo 21 TÄÄLLÄ

Opi lisää vuoden 2017 Illallinen taivaan alla ja Finnish Your Dinner -tapahtumista seuraamalla tätä sivua ja Facebook-sivuamme. Tervetuloa mukaan!

 

ETIKETTI

Saapuminen illalliselle

Illallisaika on 19-22.

Saavuttehan paikalle yhdessä seuralaistenne kanssa klo 19.30 mennessä. 

Varauksen yhteydessä sähköpostitse saamanne varauslipuke toimii teidän ja seurueenne tositteena pöytävarauksestanne. Pitäkää se saatavilla puhelimessanne tai tulostakaa se paperille ja tuokaa mukananne. Tarkastamme tositteet tarvittaessa.

Ethän jätä varaamiasi paikkoja käyttämättä! Uudet ystävänne jäisivät ilman seuraa ja ruokaa. Varaus on maksuton. Ja ylitsepääsemättömän esteen edessä varauksen voi perua varausvahvistuksssa olevan linkin kautta. Peruuttamatta jääneistä paikoista veloitamme 100 € korvauksen. Tällä maksulla katetaan yllätysvieraiden catering.

Istumajärjestys ja pöytänumerointi

Jokainen pöydistä on numeroitu. Ilmoitamme teille pöytänumeronne sähköpostilla 23.8. mennessä. Pöytään mahtuu kuusi henkeä kivasti ja kahdeksan tiivistämällä.

Liikennöinti

Illallisalue on suljettu ajoneuvoliikenteeltä. Siten suosittelemme saapumista paikalle jalan, polkupyörällä tai julkisilla kulkuvälineillä.

Pukeutuminen

Pukukoodia ei ole, mutta juhlava pukeutuminen on aina iloksi silmälle. Ulkoilmatilaisuuksiin on hyvä varata myös jotain lämmintä. Pöytiä ei ole suojattu sateelta, siten oma sadesuoja voi pelastaa iltanne pienen kuuron sattuessa.

Siisteys ja puuterointi

Vieraiden oletetaan vastaavan siisteydestä Illallisen hengen mukaisesti ja vievän roskat ja rääppeet kotiin tai roskiksiin. Heikkovoimaisempia korinkantajia varten olemme varanneet roska-astiat kummankin uloskäynnin yhteyteen.

Nenänne voitte tarvittaessa puuteroida puiston ja kauppatorin puoleisissa siirtokloseteissa.

Yllätysvieraat ja turvallisuus

Ovat tervetulleita illalliselle – mikäli toimitte heidän isäntinään ja teette heille tilaa omalla varausalueellanne. Odottamattomat vieraat voitte ohjata kohteliaasti matkoihinsa.