Illallinen Suomen taivaan alla – Aurorassa

Tervetuloa nauttimaan ihanasta kaupungistamme ja juhlistamaan Suomi 100 -juhlavuotta yhteiselle piknik-illalliselle Pikku-Auroran puutarhaan lauantaina 26.8.2017 klo 17.00 alkaen.

Olemme rakentaneet lapsille ja aikuisille yhteiset illallispöydät ja koristaneet ne valkoisin liinoin. Sytytämme puutarhavalot ja nautimme musiikista. Kutsu mukaan kummit, mummit, serkut ja kaverit. Pakatkaa koriin ruoat, juomat ja astiat ja astukaa yhteiseen pöytään. Syödään yhdessä Auroran taivaan alla!

Voitte varata omat ja seurueenne pöytäpaikat 6.8 klo 21.00 alkaen tältä sivulta. Paikat ovat maksuttomia ja niitä on saatavilla korkeintaan 6 kappaletta varausta kohden. Varaa paikkasi heti paikkojen tullessa jakoon, sillä ne loppuvat nopeasti!

Tapahtuman tarjoavat Espoon kaupungin tapahtuma- ja kulttuuripalvelut / Pikku-Aurora ja Yhteismaa ry.

 

Tehdään tämä yhdessä!

Opi lisää vuoden 2017 Finnish Your Dinner -tapahtumista seuraamalla tätä sivua ja Facebook -sivuamme. Liity myös Facebook -tapahtumaamme. Tervetuloa mukaan!

 

Paikkavaraus aukeaa 6.8.2017 klo 21 TÄÄLLÄ

 

ETIKETTI

Saapuminen illalliselle

Illallisaika on 17-19.

Saavuttehan paikalle yhdessä seuralaistenne kanssa klo 17.30 mennessä. Tämän jälkeen lunastamattomat pöytäpaikat luovutetaan yllätysvieraille. Illallisalueelle pääset kävellen pihamaan sisääntuloportista.

Varauksen yhteydessä sähköpostitse saamanne varauslipuke toimii teidän ja seurueenne tositteena pöytävarauksestanne. Pitäkää se saatavilla puhelimessanne tai tulostakaa se paperille ja tuokaa mukananne. Tarkastamme tositteet tarvittaessa.

Ethän jätä varaamiasi paikkoja käyttämättä. Tarvittaessa varauksen voi perua varausvahvistuksessa olevan linkin kautta

Istumajärjestys

Täytättehän paikat ilman rakoja ja saapumisjärjestyksessä, jotta kaikki illallistajat mahtuvat pöytään. Jos joku saapuu myöhässä, varaattehan tilaa hänelle muun seurueenne välistä.

Liikennöinti

Illallisalue on suljettu ajoneuvoliikenteeltä. Lähimmät parkkialueet löytyvät osoitteista Auroranmäki 1 tai Träskändanristi. Suosittelemme saapumista jalan, polkupyörällä tai julkisilla kulkuvälineillä.

Pukeutuminen

Pukukoodia ei ole, mutta juhlava pukeutuminen on aina iloksi silmälle. Ulkoilmatilaisuuksiin on hyvä varata myös jotain lämmintä. Oma sadesuojakin voi auttaa pienen kuuron sattuessa.

Siisteys ja puuterointi

Vieraiden oletetaan vastaavan siisteydestä Illallisen hengen mukaisesti ja vievän roskat kotiin tai roskiksiin. Heikkovoimaisempia korinkantajia varten olemme varanneet roska-astiat uloskäynnin yhteyteen. Pienet ja isot illallistajat voivat käyttää Auroran toilettitiloja.

Yllätysvieraat ja turvallisuus.

Yllätysvieraat ovat tervetulleita illalliselle, mikäli toimitte heidän isäntinään ja teette heille tilaa omalla varausalueellanne. Tapahtumassa paikalla kanssamme järjestyksenvalvoja.