Helsinki päivä 12.6.2018

Illallinen Helsingin taivaan alla Esplanadilla 

Tervetuloa nauttimaan ihanasta kaupungistamme yhteiselle piknik-illalliselle Helsinki-päivän kunniaksi.Pohjoisesplanadille 12.6.2017 klo 19 alkaen.

Olemme rakentaneet kaupunkilaisille yhteisen pitkän illallispöydän ja koristaneet sen valkoisin liinoin. Kutsu mukaan ystäväsi ja pakkaa koriin ruoat, juomat sekä astiat. Syödään yhdessä Helsingin ja Suomen taivaan alla!

Voitte varata omat ja seurueenne pöytäpaikat 21.05 klo 21.00 lähtien tältä sivulta tai 05.06. klo 9.00 lähtien Kaupungintalon Virka-infosta. Paikkoja on saatavilla korkeintaan 6 kappaletta varausta kohden. Varaa paikkasi heti paikkojen tullessa jakoon, sillä ne loppuvat nopeasti!

Tapahtuman järjestää Yhteismaa ry ja Helsingin kaupunki. Illallinen Helsingin taivaan alla on osa Helsinki-päivän ohjelmaa.

Kaikki illallispaikat ovat valitettavasti varattuja.

Opi lisää vuoden 2017 Illallinen taivaan alla -tapahtumista seuraamalla tätä sivua ja Facebook -sivuamme. Tervetuloa mukaan!

 


Paikkavaraus aukeaa 21.5. 2017 klo 21


ETIKETTI

Saapuminen illalliselle

Illallisaika on 19-22.

Saavuttehan paikalle yhdessä seuralaistenne kanssa klo 19.30 mennessä. Tämän jälkeen lunastamattomat pöytäpaikat luovutetaan yllätysvieraille. Saapuminen Pohjoisesplanadille tapahtuu joko Unioninkadun tai Keskuskadun puoleisesta päästä.

Varauksen yhteydessä sähköpostitse saamanne varauslipuke toimii teidän ja seurueenne tositteena pöytävarauksestanne. Pitäkää se saatavilla puhelimessanne tai tulostakaa se paperille ja tuokaa mukananne. Tarkastamme tositteet tarvittaessa.

Ethän jätä varaamiasi paikkoja käyttämättä. Tarvittaessa varauksen voi perua lähettämällä viestin osoitteeseen helsingintaivaanalla@eventilla.com

Istumajärjestys

Ensimmäiset vieraista istuvat pöydän keskelle, seuraavat vieraista istahtavat heti heidän viereensä. Täytättehän paikat ilman rakoja ja saapumisjärjestyksessä, jotta kaikki illallistajat mahtuvat pöytään. Jokainen pöydistä on kuudelle illallistajalle, ja paikat tulee täyttää sen mukaisesti. Mikäli seurueestanne joku saapuu myöhässä, varaattehan tilaa hänelle muun seurueenne välistä.

Liikennöinti

Illallisalue on suljettu ajoneuvoliikenteeltä. Siten suosittelemme saapumista paikalle jalan, polkupyörällä tai julkisilla kulkuvälineillä. Jalan kulkevat voivat saapua kummasta suunnasta tahansa. Taksilla saapuvia pyydetään tulemaan Havis Amandan päästä.

Pukeutuminen

Pukukoodia ei ole, mutta juhlava pukeutuminen on aina iloksi silmälle. Ulkoilmatilaisuuksiin on hyvä varata myös jotain lämmintä. Pöytiä ei ole suojattu sateelta, siten oma sadesuoja voi pelastaa iltanne pienen kuuron sattuessa.

Siisteys ja puuterointi

Vieraiden oletetaan vastaavan siisteydestä Illallisen hengen mukaisesti ja vievän roskat ja rääppeet kotiin tai roskiksiin. Heikkovoimaisempia korinkantajia varten olemme varanneet roska-astiat kummankin uloskäynnin yhteyteen.

Nenänne voitte tarvittaessa puuteroida puiston puoleisissa siirtokloseteissa.

Yllätysvieraat ja turvallisuus

Ovat tervetulleita illalliselle – mikäli toimitte heidän isäntinään ja teette heille tilaa omalla varausalueellanne. Odottamattomat vieraat voitte ohjata kohteliaasti matkoihinsa.