Illalliset kaikkialla

Illallinen Suomen taivaan alla leviää 13.8.2020 kaikkialle Suomeen ja ulkomailla asuvien suomalaisten toimesta myös ulkomaille. Silloin kuka tahansa voi osallistua rakentamalla oman pienemmän kutsuvierasillallisen minne tahansa yhteiseen kaupunkitilaan tai omaan kotiinsa ja tarjota illallista niin tutuille kuin tuntemattomille.

Ulkomailla tapahtuma kantaa nimeä Finnish Your Dinner.

HUOM: Tänä vuonna emme koronatilanteen vuoksi varsinaisesti markkinoi tapahtumaa, mutta jokainen voi silti kantaa oman illallispöytänsä minne tahansa yhteiseen kaupunkitilaan ja kutsua mukaan ystävänsä tai naapurinsa. Muistetaan kuitenkin olla varovaisia ja vastuullisia.

 

Illallinen Suomen taivaan alla KAIKKIALLA / Finnish Your Dinner

Rakenna illallispöytä, korista se valkoisin liinoin ja tarjoa lempiruokaasi tai järjestä nyyttärit.

Päätä montako vierasta mukaan mahtuu ja ilmoita illallisjuhlasi palvelumme kartalla. Voit kertoa vieraille, mitä tarjoat ja mitä toivot heidän tuovan tullessaan.

Kutsu mukaan ystäväsi, naapurisi, tutut ja halutessasi myös tuntemattomat. Kun ilmoitat oman illallisesi voit valita onko se suljettu, vai avoin myös tuntemattomille. Jos avaat illallisen tuntemattomille, varausjärjestelmämme kertoo sinulle ketkä ovat tulossa ja takaa turvallisuuden. Varausjärjestelmä mahdollistaa 2-50 vierasta.

Avataan ovi suomalaiseen ruokakulttuuriin ja syödään yhdessä Suomen taivaan alla!


Tehdään tämä yhdessä!

Opi lisää vuoden 2020 Illallinen taivaan alla -tapahtumista seuraamalla Facebook-sivuamme.

Seuraa myös kansainvälistä Finnish your Dinner Facebook-sivua.

Jaa sivujen linkkiä ja kutsu kaikki ystäväsi mukaan. Tänä iltana syödään yhdessä, eikä kukaan suomalainen syö yksin!