Illallinen kaikkialla 25.-27.8. 2017

Illallinen taivaan alla – KAIKKIALLA leviää juhlavuoden kunniaksi nyt kaikkialle Suomeen ja ulkomailla asuvien suomalaisten toimesta myös ulkomaille. Päiviksi on valittu samainen viikonloppu 25.-27.08.2017. Silloin kuka tahansa voi rakentaa oman kutsuvierasillallisen minne tahansa yhteiseen kaupunkitilaan tai omaan kotiinsa ja tarjota paikkoja tuntemattomille sivuston kautta.

Finnish Your Dinner

Tänä iltana kaikki suomalaiset, myös ulkomailla asuvat, voivat kutsua paikallisia ihmisiä kotiinsa illalliselle juhlistamaan sadatta päivää ennen sataa.

Rakenna illallispöytä, korista se valkoisin liinoin ja tarjoa sinun suomalaista lempiruokaasi. Päätä montako vierasta kotiisi mahtuu ja ilmoita illallisjuhlasi palvelumme kartalla. Voit kertoa vieraille, mitä tarjoat ja mitä toivot heidän tuovan tullessaan.

Kutsu mukaan ystäväsi, naapurisi, tutut ja tuntemattomat. Varausjärjestelmämme kertoo sinulle ketkä ovat tulossa ja takaa turvallisuuden. Avataan ovi suomalaiseen ruokakulttuuriin ja syödään yhdessä Suomen taivaan alla!

Tehdään tämä yhdessä

Avaamme sunnuntaina 18.06. klo 21.00. tällä sivulla kartan jolle jokainen meistä voi ilmoittaa oman illallisensa, niin Suomessa, kuin ulkomailla.

Opi lisää vuoden 2017 Illallinen taivaan alla -tapahtumista seuraamalla tätä sivua ja Facebook -sivuamme. Tervetuloa mukaan!