100 päivää ennen sataa – 26.8.2017

Illallinen Suomen taivaan alla houkuttelee ihmiset syömään yhteisten ruokapöytien ääreen. Olemme rakentaneet kaupunkilaisille yhteisen pitkän illallispöydän ja koristaneet sen valkoisin liinoin. Kutsu mukaan ystäväsi ja pakkaa koriin ruoat, juomat sekä astiat tai avaa illallisesi tuntemattomille uusille ystäville. Voit siis myös ilmoittautua syömään sivuston kautta. Syödään yhdessä Suomen taivaan alla!

Suurillallinen sata päivää ennen sataa 26.08.2016

Tervetuloa nauttimaan ihanasta Suomestamme yhteiselle piknik-illalliselle Pohjoisesplanadille lauantaina 26.08.2016 klo 19 alkaen.

Voitte varata omat ja seurueenne pöytäpaikat 18.06. klo 21.00 lähtien tältä sivulta. Varaa paikkasi heti paikkojen tullessa jakoon, sillä ne loppuvat nopeasti!

Tarjotaan illallinen myös yllätysvieraalle

Satavuotiaan Suomen kunniaksi tarjoamme ruokaa yhdessä tietenkin myös vieraille. Jokainen pöytävaraus on kuudelle. Tee varaus ja ota mukaan viisi ystävääsi. Valmistakaa ruokaa ja ottakaa mukaan astiat kuitenkin kahdeksalle, ja pöytäänne saapuu kaksi tutematonta yllätysvierasta muualta Suomesta tai ulkomailta.

Tapahtuman järjestää Yhteismaa ry ja Helsingin kaupunki. Illallinen Helsingin taivaan alla on osa Helsinki-päivän ohjelmaa. ? Suurillallinen 26.8.?

Tehdään tämä yhdessä!

Opi lisää vuoden 2017 Illallinen taivaan alla -tapahtumista seuraamalla tätä sivua ja Facebook -sivuamme. Tervetuloa mukaan!

ETIKETTI

Saapuminen illalliselle

Illallisaika on 19-22.

Saavuttehan paikalle yhdessä seuralaistenne kanssa klo 19.30 mennessä. Tämän jälkeen lunastamattomat pöytäpaikat luovutetaan yllätysvieraille.

Varauksen yhteydessä sähköpostitse saamanne varauslipuke toimii teidän ja seurueenne tositteena pöytävarauksestanne. Pitäkää se saatavilla puhelimessanne tai tulostakaa se paperille ja tuokaa mukananne. Tarkastamme tositteet tarvittaessa.

Ethän jätä varaamiasi paikkoja käyttämättä! Uudet ystävänne jäisivät ilman seuraa ja ruokaa. Tarvittaessa varauksen voi perua lähettämällä viestin osoitteeseen helsingintaivaanalla@eventilla.com

Istumajärjestys ja pöytänumerointi

Jokainen pöydistä vastaa yhtä varausnumeroa, ja paikat tulee täyttää sen mukaisesti. Pöytään mahtuu kuusi henkeä ja kaksi yllätysvierasta. Mikäli seurueestanne joku saapuu myöhässä, varaattehan tilaa hänelle muun seurueenne välistä.

Liikennöinti

Illallisalue on suljettu ajoneuvoliikenteeltä. Siten suosittelemme saapumista paikalle jalan, polkupyörällä tai julkisilla kulkuvälineillä. Jalan kulkevat voivat saapua kummasta suunnasta tahansa. Taksilla saapuvia pyydetään tulemaan Havis Amandan päästä.

Pukeutuminen

Pukukoodia ei ole, mutta juhlava pukeutuminen on aina iloksi silmälle. Ulkoilmatilaisuuksiin on hyvä varata myös jotain lämmintä. Pöytiä ei ole suojattu sateelta, siten oma sadesuoja voi pelastaa iltanne pienen kuuron sattuessa.

voi pelastaa iltanne pienen kuuron sattuessa.

Siisteys ja puuterointi

Vieraiden oletetaan vastaavan siisteydestä Illallisen hengen mukaisesti ja vievän roskat ja rääppeet kotiin tai roskiksiin. Heikkovoimaisempia korinkantajia varten olemme varanneet roska-astiat kummankin uloskäynnin yhteyteen.

Nenänne voitte tarvittaessa puuteroida puiston ja kauppatorin puoleisissa siirtokloseteissa.

Yllätysvieraat ja turvallisuus

Ovat tervetulleita illalliselle – mikäli toimitte heidän isäntinään ja teette heille tilaa omalla varausalueellanne. Odottamattomat vieraat voitte ohjata kohteliaasti matkoihinsa.